Skip to content

Machinebouw

Wat voor machines bouwen wij?

Bij Spimabo specialiseren we ons in de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige machinebouw voor het produceren en verpakken van poedervormige producten, zoals sportpoeders. Onze machines zijn ontworpen om efficiënt en nauwkeurig poeders te maken en af te vullen, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. 

Ons aanbod omvat op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, van kleine batches tot grootschalige productie. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid, streeft Spimabo ernaar om de productieprocessen van onze klanten te verbeteren en te stroomlijnen, waardoor zij hoogwaardige producten kunnen leveren aan hun markt.

 

Al 40 jaar een begrip

Spimabo specialiseert zich in geavanceerde oplossingen voor de verwerking van poeders en vloeistoffen, gericht op sectoren zoals voeding, farmacie, en chemie. Met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, streeft ons team ernaar om de efficiëntie en productiviteit van onze klanten te verbeteren. Geleid door expertise en passie, zet Spimabo zich in voor de toekomst van productieverwerking.

Specialisaties

Poederdosering

Spimabo biedt state-of-the-art oplossingen voor poedertransport, essentieel voor bedrijven die werken met bulkpoeders en fijne materialen. Onze transportsystemen zijn….  

Vloeistoffen

Spimabo levert geavanceerde oplossingen voor de dosering van vloeistoffen, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van diverse industrieën zoals….

Poedertransport

Spimabo biedt state-of-the-art oplossingen voor poedertransport, essentieel voor bedrijven die werken met bulkpoeders en fijne materialen. Onze….

Mengen/zeven

Spimabo levert hoogwaardige oplossingen voor het mengen en zeven van poeders, essentieel voor een breed scala aan industriële toepassingen, waaronder….

Recente projecten

Al 40 jaar een begrip in de machinebouw