Skip to content

Mengen/zeven

Efficiëntie in perfectie!

Spimabo levert hoogwaardige oplossingen voor het mengen en zeven van poeders, essentieel voor een breed scala aan industriële toepassingen, waaronder de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische sector. Onze meng- en zeefsystemen zijn ontworpen om een homogene mix te garanderen en de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren, terwijl tegelijkertijd efficiëntie en productiviteit worden verhoogd.

De mengsystemen van Spimabo kenmerken zich door hun veelzijdigheid en zijn in staat om verschillende materialen efficiënt te verwerken, van fijne poeders tot granulaten, waarbij een uniforme consistentie wordt gewaarborgd. Onze zeefoplossingen zijn ontwikkeld om verontreinigingen effectief te verwijderen en de zuiverheid van het product te verzekeren, met opties voor verschillende zeefgroottes en -types om aan specifieke procesvereisten te voldoen.

 

Al 40 jaar een begrip

Spimabo specialiseert zich in geavanceerde oplossingen voor de verwerking van poeders en vloeistoffen, gericht op sectoren zoals voeding, farmacie, en chemie. Met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, streeft ons team ernaar om de efficiëntie en productiviteit van onze klanten te verbeteren. Geleid door expertise en passie, zet Spimabo zich in voor de toekomst van productieverwerking.

Specialisaties

Spimabo is erkend dealer van Anutec machines, bekend om hun hoogwaardige pederprocessen. Daardoor kunnen onze klanten profiteren van efficiënte en betrouwbare poederprocessen.

Machinebouw

Bij Spimabo specialiseren we ons in de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige machinebouw voor het produceren en verpakken van poedervormige producten, zoals ….

Poederdosering

Spimabo biedt state-of-the-art oplossingen voor poedertransport, essentieel voor bedrijven die werken met bulkpoeders en fijne materialen. Onze transportsystemen zijn…. 

Vloeistoffen

Spimabo levert geavanceerde oplossingen voor de dosering van vloeistoffen, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van diverse industrieën zoals….

Poedertransport

Spimabo biedt state-of-the-art oplossingen voor poedertransport, essentieel voor bedrijven die werken met bulkpoeders en fijne materialen. Onze….

Recente projecten

Al 40 jaar een begrip in de machinebouw