Skip to content

Over ons

Bart Spitters

Bart Spitters, eigenaar van Spimabo, staat voor inovatie en klantgerichtheid. ZIjn leiderschap kenmerkt zich door een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid, waarmee hij Spimabo naar de top van de branche leidt.

Jan Janssen

Jan Janssen is essentiële, toegewijde medewerker bij Spimabo, bekend om zijn deskundigheid, inzet en sterke focus op klantgerichtheid. Zijn inzet draagt bij aan het succes en de innovatie binnen het bedrijf.

Wie is Spimabo?

Spimabo is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van innovatieve oplossingen en producten. Met een sterke focus op klanttevredenheid en duurzaamheid, streeft Spimabo ernaar om in hun sector een verschil te maken. 

Het bedrijf kenmerkt zich door een toegewijd team dat onder leiding van Bart Spitters werkt aan kwaliteit en voortdurende verbetering. Spimabo staat bekend om zijn aanpak om uitdagingen met creatieve en effectieve oplossingen te overwinnen, waardoor het een betrouwbare partner is voor zijn klanten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Wij staan klaar om u te helpen! Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, of vul het contactformulier op onze website in.  Bij Spimabo waarderen we elke kans om met u in gesprek te gaan en samen te werken aan oplossingen die aan uw behoeften voldoen. We kijken uit naar uw bericht!

Al 40 jaar een begrip in de machinebouw