Skip to content

Vloeistoffen

Precisie en innovatie

Spimabo levert geavanceerde oplossingen voor de dosering van vloeistoffen, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van diverse industrieën zoals de voedingsmiddelen-, chemische, en farmaceutische sector. Onze vloeistofdoseersystemen staan bekend om hun precisie, betrouwbaarheid en flexibiliteit, geschikt voor een breed scala aan vloeistoffen en viscositeiten.

Ze zijn ontworpen om een nauwkeurige controle over het doseerproces te bieden, wat essentieel is voor kwaliteitsborging en efficiëntie in productielijnen. Deze systemen kenmerken zich door hun gebruiksgemak en snelle aanpasbaarheid aan veranderende productie-eisen, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing bieden die de operationele efficiëntie verhoogt en verspilling minimaliseert. Bij Spimabo begrijpen we het belang van nauwkeurige vloeistofdosering en zijn we toegewijd aan het leveren van oplossingen die onze klanten helpen hun doelen te bereiken.

 

Al 40 jaar een begrip

Spimabo specialiseert zich in geavanceerde oplossingen voor de verwerking van poeders en vloeistoffen, gericht op sectoren zoals voeding, farmacie, en chemie. Met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, streeft ons team ernaar om de efficiëntie en productiviteit van onze klanten te verbeteren. Geleid door expertise en passie, zet Spimabo zich in voor de toekomst van productieverwerking.

Specialisaties

Spimabo is erkend dealer van RiggsAutopack machines, bekend om hun hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Daardoor kunnen onze klanten profiteren van efficiënte en betrouwbare verpakkingsprocessen.

Series 1 

Series 2 

Series 3 

Series 4 

Series 5

Series 6

Recente projecten

Machinebouw

Bij Spimabo specialiseren we ons in de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige machinebouw voor het produceren en verpakken van poedervormige producten, zoals ….

Poederdosering

Spimabo biedt state-of-the-art oplossingen voor poedertransport, essentieel voor bedrijven die werken met bulkpoeders en fijne materialen. Onze transportsystemen zijn…. 

Poedertransport

Spimabo biedt state-of-the-art oplossingen voor poedertransport, essentieel voor bedrijven die werken met bulkpoeders en fijne materialen. Onze….

Mengen/zeven

Spimabo levert hoogwaardige oplossingen voor het mengen en zeven van poeders, essentieel voor een breed scala aan industriële toepassingen, waaronder….

Al 40 jaar een begrip in de machinebouw